Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet
Majoittaja

Aseta viikonpäivät, jolloin vieraat eivät voi kirjautua sisään tai ulos

Majoittajana voit asettaa päiviä, jolloin et voi majoittaa.

Muuta viikonpäiviä, jolloin vieraat eivät voi kirjautua sisään tai ulos.

Estä sisään- ja uloskirjautumisajat pöytäkoneella

1. Napsauta Kalenteri ja valitse muokattavan ilmoituksen kalenteri.
  2. Napsauta Varattavuus ja sitten Lisää varattavuusasetuksia.
  3. Valitse päivät, joita haluat rajoittaa, ja napsauta Tallenna.