Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet
Majoittaja

Muuta kohteesi sisään- ja uloskirjautumisaikoja

As a Host, you can easily set the check-in and checkout times for your listing. You're in control!

Näin muutat sisäänkirjautumisaikaa

Muuta sisäänkirjautumisaikaasi pöytäkoneella

1. Napsauta Ilmoitukset ja valitse muokattava ilmoitus.
  2. Avaa ilmoituksen muokkaustyökalu ja napsauta Saapumisopas.
  3. NapsautaSisään- ja uloskirjautuminen ja valitse sisäänkirjautumisen alkamis- ja päättymisaika (voit myös lisätä uloskirjautumisajan).
  4. Napsauta Tallenna.

Uloskirjautumisajan muokkaaminen

Muuta uloskirjautumisaikaasi pöytäkoneella

1. Napsauta Ilmoitukset ja valitse muokattava ilmoitus.
  2. Avaa ilmoituksen muokkaustyökalu ja napsauta Saapumisopas.
  3. Napsauta Sisään- ja uloskirjautuminen ja muokkaa uloskirjautumisaikaa.
  4. Napsauta Tallenna.