Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet

Tilin kirjautumisilmoitusten ymmärtäminen

Airbnb pitää tilisi ja henkilötietosi turvassa kirjautumisilmoitusten avulla.

Tilin kirjautumisilmoitusten saaminen

Et todennäköisesti saa kirjautumisilmoituksia kovin usein. Kun tilillesi kirjaudutaan uudella tai tuntemattomalla selaimella tai laitteella, saat kuitenkin sähköpostiin ilmoituksen tilille kirjautumisesta. Ilmoituksesta näet seuraavat tiedot:

• kirjautumiseen käytetty selain tai laite
  • kirjautumisaika
  • paikka, josta tilille kirjauduttiin.

Tilille kirjautumisesta saatavan ilmoituksen käsitteleminen

Voit tarkistaa ilmoituksen tiedot ja varmistaa, että ne vastaavat viimeaikaista kirjautumista. Jos kirjauduit itse tilillesi, ei hätää! Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos et itse kirjautunut tilillesi,etsi tililtä luvatonta toimintaa ja nollaa salasanasi.

Tekstiviesti- tai push-ilmoitusten laittaminen päälle tai pois päältä tilille kirjautumista varten

Vaikka sähköposti-ilmoituksia ei voi laittaa pois päältä tilille kirjautumista varten, voit laittaa tekstiviesti- tai push-ilmoitukset päälle tai pois päältä.

Tilille kirjautumisesta lähetettävien ilmoitusten muokkaaminen tietokoneella

1. Napsauta Profiili > Tili > Ilmoitukset.
  2. Napsauta Tili.
  3. Napsauta Tilitapahtumat-kohdassa Muokkaa.
  4. Ota tekstiviesti-ilmoitukset käyttöön, tai poista ne käytöstä napsauttamalla.