Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet
Majoittaja

Internetyhteyden tarjoaminen vieraille

Internet-yhteyden tarjoaminen vieraille on hyvä tapa houkutella laajempaa yleisöä ja saada vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi. Jos lisäät internetin tai langattoman internetin mukavuudeksi, ilmoituksesi näkyy, kun ihmiset hakevat ja suodattavat kohteita, joissa on internet.

Wifi-turvallisuuden parhaat käytännöt

Kannattaa tehdä vieraille selväksi, että jos he käyttävät verkkoasi, he sitoutuvat käyttämään sitä vain laillisiin tarkoituksiin ja he lupaavat olla käyttämättä sitä laittomiin lataamisiin verkosta tai verkkoon tai muihin laittomiin tarkoituksiin. Kehotamme majoittajia noudattamaan wifi-yhteyttä koskevia parhaita käytäntöjä:

• Luo salattu (esim. WPA2) vierasverkko ja kerro salasana vieraille vasta kun he ovat vahvistaneet varuksensa.
  • Pidä reititintä ja modeemia turvallisessa ja lukitussa paikassa, johon vieraat eivät pääse.
  • Luo vahvat salasanat reitittimellesi ja modeemillesi ja vaihda ne usein.
  • Tarkista reitittimesi ja modeemisi säännöllisesti ohjelmistopäivitysten osalta.

Lisävinkkejä internetyhteyden tarjoamiseen vieraille

Lisää wifi-yhteyden nopeus ilmoitukseesi: Onko kohteessasi nopea internetyhteys, ja haluatko vieraiden tietävän sen? Lue, miten voit testata wifi-yhteytesi nopeuden Airbnb:llä.

Luo etätyötila: Olemme apunasi, jos haluat majoittaa enemmän digitaalisia nomadeja tai työn vuoksi matkustavia ihmisiä. Lue vinkkejä etätyöntekijöiden houkuttelemiseksi.