Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet

Airbnb-tilille kirjautuminen

Autamme sinua käyttämään tiliäsi olitpa sitten uusi Airbnb:n käyttäjä tai jos haluat kertauksen tilille kirjautumisesta.

Jos olet uusi Airbnb:llä

Hienoa, että olet täällä! Voit aloittaa luomalla tilin. Voit myös perehtyä tarkemmin tarvittaviin tietoihin, joilla pääset alkuun.

Olemassa olevalle Airbnb-tilille kirjautuminen

Kun loit tilin, valitsit kirjautumistavan. Eri kirjautumistapoja ovat sähköpostiosoite, puhelinnumero, Apple ID, Facebook- tai Google-tili tai Naver (Etelä-Koreassa). Näin kirjaudut sisään:

1. Napsauta Tili.
  2. Valitse kirjautumistapa.
  3. Anna kirjautumistietosi ja seuraa ohjeita.

Vaihtelu majoittamisen ja matkustamisen välillä

Monet ihmiset ovat sekä majoittajia että vieraita. Lue airbnb.com-sivustolta ja Airbnb-sovelluksesta, miten voit vaihdella majoittamisen ja matkustamisen välillä.