Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet

Profiilin päivittäminen: mitä teen työkseni

Kerro tarkemmin ammatistasi, niin Airbnb-yhteisö voi tutustua sinuun paremmin. Jos et ole perinteisessä ammatissa, kerro kutsumuksestasi. Itsestäsi jakamasi tiedot näkyvät eri puolilla Airbnb:tä, esimerkiksi hakutuloksissa ja profiilissasi. Ne ovat myös näkyvillä vieraille.

Näin muokkaat ammattia profiilissa

Profiilin päivittäminen korvaa aiemmat ammattiin liittyvät merkinnät sekä haussa että profiilissa.

Ammatin muokkaaminen profiilissa pöytäkoneella

1. Napsauta Profiili > Muokkaa profiilia.
  2. Napsauta Ammattini.
  3. Lisää, mitä tietoja haluat näkyvän profiilissasi.
  4. Napsauta Valmis.

Tietoja Huoneet-majoittajille

Joidenkin yli 20 merkin kuvauksen ammatistaan lisänneiden yksityisten huoneiden majoittajien osalta saatetaan vieraille näyttää hakutuloksissa lyhyt ote tiedoistasi. Näissä tapauksissa profiilissasi näkyvät tiedot pysyvät samoina, mutta ne voivat näkyä hakutuloksissa hieman eri tavalla.

Haluatko tehdä muutoksia muihin tilitietoihin? Tutustu profiilin hallinnointiin.