Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet
Vieras

Luotto- tai debitkortin todennus maksamisen yhteydessä

Joskus pankkisi pitää vahvistaa, että sinä itse suoritat verkkomaksun luotto- tai pankkikortillasi. Tässä varmennusprosessissa käytetään 3-D Secure (3DS) -todennuskehystä. Kuten useimmat verkkokaupat, Airbnb on luonut maksuprosessin, jotta pankit voivat halutessaan suorittaa 3DS-todennuksen. Tämä näkyy Vahvista korttisi -näytöllä, kun olet painanut Vahvista ja maksa -painiketta.

Korttisi todentamiseen tarvittavat tiedot

Varmista, että olet päivittänyt maksuturvallisuusasetuksesi luottokorttisi tarjoajan tai pankkisi palvelussa, jotta tämä todennusvaihe tapahtuu sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Varmista lisäksi, että yhteystietosi ovat ajan tasalla luottokortin tarjoajan tai pankin tiedoissa.

Näin korttisi todennetaan

1. Airbnb käyttää 3DS-kehystä ottaakseen yhteyttä kortin myöntäneeseen pankkiin tarkistaakseen, haluaako se todentaa maksun.
  2. Jos pankki vaatii todennusta, se lähettää sinulle todennuspyynnön, jonka Airbnb näyttää, jotta voit suorittaa sen. Tämä näkyy Vahvista korttisi -prosessissa maksun kassanäytöllä.
  3. Airbnb ei saa tietää eikä hallitse, minkä tyyppisen vahvistuksen pankkisi esittää, ja se voi vaihdella pankin ominaisuuksien mukaan.
  4. Airbnb yrittää veloittaa korttiasi, kun olet täyttänyt pyynnön pankkisi ohjeiden mukaisesti Vahvista korttisi -ponnahdusikkunassa.
  5. Jos epäonnistut tai poistut Vahvista korttisi -varmennuspyynnöstä, pankkisi ei salli korttisi veloitusta, joten maksuyritys epäonnistuu.

Kun luotto- tai debitkorttisi pitää todentaa

Pankit ja kauppiaat ympäri maailmaa voivat käyttää 3DS-kehystä kortinhaltijoidensa turvallisuuden takaamiseksi.

Euroopassa prosessi, jota kutsutaan nimellä vahva tunnistaminen (Strong Customer Authentication, SCA), antaa pankeille mahdollisuuden todentaa asiakkaidensa suorittamat verkkomaksut. SCA käyttää 3DS-kehystä. Tämä tarkoittaa, että pankit monissa Euroopan maissa käyttävät 3DS-kehystä useimpiin Euroopassa käsiteltäviin verkkomaksuihin.

Vahva asiakkaan todennus on suunniteltu estämään korttisi luvaton käyttö vahvistamalla, että sinä olet se, joka suorittaa maksun.

Todenna laitteellasi

Saatat nähdä vaihtoehtoisen prosessin, jossa sinua pyydetään käyttämään laitettasi maksun vahvistamiseen suorittamalla samat vaiheet, joita tavallisesti käytät laitteesi lukituksen avaamiseen (esim. kasvojentunnistus, sormenjälki tai laitteen salasana). Tämä menetelmä on valinnainen.

Tässä Vahvista korttisi -prosessin versiossa saatat saada viestin "Google Chrome yrittää vahvistaa henkilöllisyytesi osoitteessa adyen.com". Tämä viesti on odotettavissa.

Jos käytät laitettasi korttisi vahvistamiseen, Airbnb tai mikään kumppani ei kerää biometrisiä tietojasi, kuten kasvo- tai sormenjälkikuvia tai laitteesi salasanaa. Itse asiassa tällaiset tiedot eivät koskaan poistu puhelimestasi tai laitteestasi tässä todennusprosessissa.

Jos et pysty suorittamaan todennusta

Jos et saa kertakäyttöisiä salasanatekstejä pankistasi, kun vahvistat korttisi, tai et muuten pysty täyttämään pankkisi pyyntöä:

1. Vahvista maksusi todennusasetukset ja yhteystietosi luottokorttisi tarjoajan tai pankkisi kanssa.
  2. Jos pankkisi turvallisuusasetukset näyttävät oikeilta, mutta uudet maksuyritykset epäonnistuvat, kokeile toista maksutapaa.