Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet
Vieras

Vieraiden nimien ja sähköpostiosoitteiden lisääminen elämysvaraukseen

Kun lisäät vieraiden nimet ja sähköpostiosoitteet varaukseesi, he saavat sähköpostiin kutsun sekä tietoa tulevaan elämykseen valmistautumisesta. Näin he voivat innostua elämyksestä jo etukäteen.

Jos haluat muuttaa vieraiden lukumäärää elämysvarauksessa, katso ohjeet varauksen muokkaamiseen.

Vierastietojen lisääminen elämysvaraukseen

Vierastietojen lisääminen tietokoneella

1. Napsauta Matkat ja napsauta muokattavaa elämystä.
  2. Mene kohtaan Varauksen tiedot ja napsauta Hallinnoi vieraita.
  3. Lisää vieraan nimi ja sähköpostiosoite ja napsauta Kutsu.
  4. Napsauta Valmis.

Vierastietojen poistaminen elämysvarauksesta

Vierastietojen poistaminen tietokoneella

1. Napsauta Matkat ja napsauta muokattavaa elämystä.
  2. Mene kohtaan Varauksen tiedot ja napsauta Hallinnoi vieraita.
  3. Napsauta Poista ja vahvista.