Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet
Majoittaja

Varausten välinen valmistautumisaika

Kohteidesi varattavuus riippuu pitkälti varausten välillä tarvitsemasi valmisteluajan pituudesta. Voit esimerkiksi vaatia, että vieraiden välillä on 48 tunnin aikaväli tehostettua siivousta varten.

Näin asetat valmistautumisajan varausten välille:

Aseta valmistautumisajat pöytäkoneella

1. Napsauta Kalenteri ja valitse muokattavan ilmoituksen kalenteri.
  2. Napsauta ensin Varattavuus ja sitten Valmistautumisaika.
  3. Valitse haluamasi vaihtoehto ja napsauta Tallenna.